Booking

BOOKING

Her kan du finne mer informasjon om bookinger gjort ved Lofotencamp Storfjord Camping. Du kan se hvilke hytter som er ledige, og hvilke som allerede er booket.

Hvis du har spørsmål om muligheter for leie av hytte, bobilplass, teltplass eller du ønsker å vite prisen for langsiktig opphold - fyll ut dette skjemaet så skal vi svare deg så raskt som mulig.

 

SMÅ HYTTER

Lofotencamp Storfjord Camping har tre SMÅ HYTTER. De er perfekte for 2 til 4 personer for overnatting. I tillegg til sengene er det hyller, et kjøleskap og en vannkoker i hyttene. Fullt kjøkken og bad til disse hyttene er delt med andre gjester i servicebygget.

se bookinger

 

 

Lofoten Camping - Storfjord small cabin
Lofoten Camping - Storfjord small cabin
Lofoten Camping - Storfjord small cabin
Lofoten Camping - Storfjord middle cabin
Lofoten Camping - Storfjord middle cabin

MELLOMSTORE HYTTER

Lofotencamp Storfjord Camping har tre MELLOMSTORE HYTTER. Det er plass til inntil 4 personer her. Disse hyttene er perfekte for en familie eller liten gruppe med venner. Hyttene har sitt eget kjøkken og bad, så man ikke trenger å bruke fellesarealene i servicebygget.

se bookinger

 

STORE HYTTER

Lofotencamp Storfjord Camping har tre STORE HYTTER. Det er plass til inntil 7 personer her. Disse hyttene er ideelle for store familier eller grupper med venner. I hyttene er det to soverom. Hyttene har sitt eget kjøkken og bad, så man ikke trenger å bruke fellesarealene i servicebygget.

se bookinger

 

Lofoten Camping - Storfjord middle cabin
Lofoten Camping - Storfjord

PARKERINGSPLASS FOR CAMPINGVOGN/BOBIL

Lofotencamp Storfjord Camping tilbyr også parkeringsplass for camping-vogner og bobiler. Kontakt oss for mer informasjon.

Lofoten Camping - Storfjord camper place

TELTPLASSER

Lofotencamp Storfjord tilbyr også plasser hvor du kan sette opp teltet ditt.

 

Kontakt oss for mer informasjon.

Lofoten Camping - Storfjord tent place

Contact us

 

Е-post: info@lofotencamp.no

 

Тel.: +47 9762 3606

© All Rights Reserved

LofotenCamp AS

Design: www.lofotdesign.no